Agenda

ONZE AGENDA

Hieronder vindt u een overzicht van de speciale activiteiten. Hiertoe behoren onze muzikale avonden, maar ook grote sportwedstrijden krijgen bij ons veel aandacht.

Helaas gooit COVID-19 nu wat roet in het eten, maar uitstel is geen afstel!

01 SEPTEMBER


TERUG NAAR HET NORMALE?


Hoop doet leven. Eind juli werden de maatregelen voor ons sociaal leven terug verstrengd. Ook wij proberen er onze weg in te vinden en de brug naar de toekomst te vinden.


Al is het koffiedik kijken, maar we hopen dat na de 4 weken verstrenging er toch vanaf september weer wat meer licht aan het eind van de tunnel is.


Eens terug onder controle hernemen we ons normale programma. En indien niet, passen we de datum nog maar even aan. 

30 APRIL 2021


KROEGENTOCHT AARSCHOT


Een andere jaarlijkse traditie waar Playoffs graag aan deelneemt. Samen met een tiental andere Aarschotse horecazaken slaan we de handen in elkaar. 


In elk van de zaken wordt die avond één of meerdere bands geboekt en de toegang is steeds gratis. 


Of de kroegentocht in 2021 kan doorgaan, we zouden het echt niet kunnen zeggen. Maar als we groen licht krijgen doen we uiteraard mee!

7 FEBRUARI 2021


SUPERBOWL 2021


Voorlopig zijn we verplicht om ver in de toekomst te kijken. De Superbowl, de finale in het American Football is jaarlijks een van de grootste spektakels in de sportwereld.


Opnieuw maken wij er een American Night van met verse burgers, wings. Zelfs Budweiser staat die avond en nacht op de kaart.


Goede tradities willen we behouden en dus reserveren we de datum al in onze agenda.

JUNI - JULI 2021


EK VOETBAL


Noodgedwongen werd het EK voetbal een jaar verschoven. Mits alles goed gaat start het EK op 11 juni 2021 met de wedstrijd Turkije - Italië. 


50 wedstrijden later kennen we de 2 finalisten en op 11 juli zullen die uitmaken wie de titel van Europees kampioen mag dragen. Wordt dit eindelijk de beloning voor onze Rode Duivels?


Wij zorgen er alleszins voor dat u de wedstrijden kan volgen in de beste omstandigheden: groot scherm, 20 TV's en alle natjes en droogjes inclusief!