Ons verhaal

ONS VERHAAL

Playoffs Sportsbar biedt voor iedereen wat.

Met je vrienden, familie, sportmakkers aan de toog, in de lounges of aan tafel.

OVER ONS

Combineer het gevoel van je stamcafé waar je met vrienden debateert over wereldproblemen met het aanbod van de brasserie in je buurt én met het lekker tafelen in je favoriete restaurantje. 


Voeg daar de dynamiek van sportwedstrijden aan toe en je hebt een echte sportsbar. In de Verenigde Staten zijn sportsbars de populairste bestemming voor sociale ontspanning. Het tegelijk aanbieden van sport, drinks en food is dan ook de ideale plek voor een avondje uit met vrienden of familie.


Playoffs Sportsbar is opgezet volgens dat concept. Een 20- meter lange toog voor de babbel met barman en vrienden of ploegmaten. Bijna 200 zitplaatsen en lounge-zetels om lekker te ontspannen bij een lekker biertje of een heerlijke maaltijd. Enkele tientallen TV schermen zorgen er voor dat je je niet verveelt, zelfs al ben je zonder gezelschap op stap.

ONS AANBOD

Onze kaart bevat voor elk wat. We bieden een uitgebreide drankenkaart met extra aandacht voor regionale streekbieren en een ruim aanbod aan frisse en warme drankjes.


Maar je kan ook lekker tafelen bij ons. Voor de gerechten leggen we hierbij de focus op verse hamburgers en sushi. In huis klaargemaakt met verse ingrediënten. Ook warme gerechten met een exotisch tintje zijn bij ons verkrijgbaar.


En dan zijn er nog de klassiekers lasagne, pasta, en een variatie aan croques . De belegde broodjes, dagsoepen, chicken wings en andere tapas maken het aanbod compleet.  


Heelwat van deze gerechten zijn ook beschikbaar voor afhaling. Via onze webshop kan je vooraf je bestelling online ingeven. Wij maken ze dan klaar voor jou zodat je ook thuis lekker kan genieten.

SPECIALE SERVICES

Vieren doe je niet alleen, dat deel je met elkaar

Verjaardagsfeest


Heel populair zijn onze kinderfeestjes.

Na enkele spetterende uurtjes met de klasgenootjes in het zwembad gaat het feestje verder aan een versierde tafel en

voor elke aanwezig is er een verrassing.


Familie- en andere feestjes


Heb je wat te vieren met familie, vrienden, collega's, dan kan je bij ons terecht voor de omkadering ervan.

Wij zorgen ervoor dat jullie volop kunnen genieten van dat speciale moment.